5 mooiste stranden ter wereld

Je wilt de perfecte zon en zee vakantie, maar je weet niet waar je heen wilt? Wij zetten de 5 mooiste stranden voor jou op een rijtje, zodat jij minder keuzestress hebt.

Long beach Fiji

Het strand Long Beach bevindt zich op het eiland Kadavu. Het poeder witte strand dat zich enkele kilometers uitstrekt over het eiland is het langste strand wat je tegen zult komen op Fiji. Tevens bevind er zich één resort op Long Beach en veel toeristen zul je er niet tegen komen. Long Beach is de ideale locatie om helemaal tot rust te komen.

Palm Beach Aruba

Aruba heeft veel verschillende stranden. De beroemdste is toch wel Palm Beach, waarbij de straat is bezaaid met de tropische palmbomen. De populariteit heeft Palm Beach te danken aan zijn hagelwitte stranden en de verschillende watersporten.

Kuredu Island Maldiven

Kuredu Island staat in de boeken als het meest romantische eiland ter wereld met een drie kilometer lang strand en heerlijk weer. Het mooie helderblauwe water is perfect voor de duikliefhebbers. Er bevinden zich namelijk 2 scheepswrakken rondom het eiland. Wil je lekker van de zon genieten of meedoen aan activiteiten? Er is van alles mogelijk. Zo kan je er volleyballen, wakeboarden, zeilen, parasailing of windsurfen. Voor de sportliefhebbers die ook af en toe lekker willen relaxen, is dit de perfecte bestemming.

Bora Bora

Bora Bora is een eiland dat zich tussen Australië en Zuid-Amerika bevindt. Je hebt vast wel een keer een foto voorbij zien komen. De waanzinnig mooie bungalows over het water heen met uitzicht op het turquoise blauwe water. Veel valt er niet te doen dus als je houdt van luieren ben je hier op het juiste eiland.

Praslin Seychellen

Het allermooiste strand vind je toch echt wel in de Indische Oceaan, net boven Madagaskar. Seychellen bestaat uit meerdere eilanden. Tussen de grote ruwe rotsblokken ligt het mooie zachte strand met prachtig helder water. Seychellen is een paradijs wat een sprookjes achtige wending heeft. Voorkom onaangename kosten door jezelf goed te verzekeren.

Op Reisverzekering.nl kun je verschillende reisverzekeringen vergelijken op basis van jouw wensen en behoeften. Zo kun jij met een passende reisverzekering genieten van jouw vakantie.

Sitemap Blogs
© 2024 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software