5 locaties in Frankrijk met prachtige vakantiehuizen

Op zoek naar een leuke bestemming voor een luxe villa Frankrijk? Dit populaire vakantieland heeft voor ieder wat wils en dus kun je altijd een schitterende bestemming vinden waar je volop kunt gaan genieten van je vakantie. Maar wat zijn nu mooie locaties in Frankrijk waar je mooie vakantiehuizen kunt vinden? Hier vind je 5 locaties in Frankrijk waar je gegarandeerd een heerlijk vakantiehuis kunt boeken en genieten van je vakantie.

1: Provence

De prachtige Provence met haar heuvelachtige landschap en de lavendelvelden: wie kent de mooie foto’s niet? In het echt ziet de Provence er minstens zo mooi uit. Een huisje huren in deze streek is dan ook zeker een aanrader. Je kunt volop genieten van heerlijke wijnen, prachtige natuur, mooie steden als Avignon en Marseille en daarnaast ben je ook verzekerd van goede temperaturen.

2: Bretagne

Bretagne

Bretagne is een schitterende locatie om een vakantiehuis te huren. Hier kun je volop genieten van de prachtige stranden, mooie steden en adembenemende natuur. Dit schiereiland ligt in het noordwesten van Frankrijk en is vanuit Nederland goed bereikbaar. Je kunt hier mooie vakantiehuizen boeken aan het strand, maar ook in de buurt van leuke steden als Rennes en Brest.

3: Bourgogne

Op zoek naar een veelzijdige bestemming voor jouw vakantie in Frankrijk? Kijk dan eens naar het mooie Bourgogne, ook wel bekend als Bourgondië. Deze mooie regio in het centrum van Frankrijk is een absolute aanrader voor menig vakantieganger. Je vindt hier een rijke geschiedenis, omdat Bourgogne eeuwenlang een indrukwekkend machtscentrum in Frankrijk was. Vandaag de dag kun je hier genieten van mooie steden, oude dorpjes en mooie natuur.

4: Côte d’Azur

Als je ergens in luxe kunt baden, dan is het wel aan de Côte d’Azur. Deze kuststreek is een aanrader voor je zonnige vakantie. Je kunt hier een luxe villa huren en genieten van al het moois om je heen. Zonnen op het strand, zwemmen in de azuurblauwe zee en allerlei leuke activiteiten ondernemen: het kan allemaal aan de Côte d’Azur in Zuid-Frankrijk.

5: Aquitanië

In het zuidwesten van Frankrijk ligt de regio Aquitanië. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie aan de kust. Je kunt hier genieten van zon, zee en strand, maar ook van mooie steden en prachtige natuur. Met mooie steden als Bordeaux in de buurt kun je altijd leuke uitstapjes maken in de omgeving van je vakantiehuis.

Sitemap Blogs
© 2024 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software