Zoek & boek

All inclusive genieten in Griekenland

Griekenland is bij uitstek een typisch vakantieland. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn in Griekenland aanwezig. Veel toeristen prijzen het land vanwege de veelzijdigheid. Met vele prachtige eilanden die je kunt bezoeken valt er enorm veel te zien. Veel mensen kennen de populaire eilanden Rhodos, Kos en Kreta, maar Griekenland heeft nog veel meer dan dat te bieden. Hou je van heerlijk weer, een prachtige omgeving en een ontspannen sfeer? Dan is Griekenland echt iets voor jou!

Verschillende mooie eilanden

Griekenland bestaat uit vele grote en kleine eilanden eilanden. Het ene eiland is wat meer toeristisch dan het andere eiland, maar op de meeste eilanden kun jij als toerist lekker je gang gaan. Heerlijke stranden worden afgewisseld met traditionele Griekse dorpjes en steden. Bovendien zijn ze er goed ingespeeld op de stroom toeristen die ieder jaar naar Griekenland trekt. Door de veelzijdigheid van het land kun je verschillende soorten vakanties vieren in het land. Hou je van een weekje rust, dan kies je voor een paar dagen zon, zee en strand. Wil je liever actief bezig zijn, dan kies je bijvoorbeeld voor een rondreis langs verschillende eilanden. Daarnaast heeft ook het vasteland van Griekenland veel moois te bieden. Een aantal dagen een stedentrip naar de hoofdstad Athene is ook meer dan de moeite waard.

Kijk je ogen uit

Op veel Griekse eilanden vind je bezienswaardigheden die je niet snel zal vergeten. Zo heb je op Rhodos het dorpjes Lindos, een dorp met alleen maar witte huisje dat boven op een berg gebouwd is. Op Zakynthos vind je Shipwreck Beach, een verlaten strand waar al eeuwen een oud scheepswrak ligt. Een andere blikvanger is de Samaria kloof op Kreta, waar je de prachtige wandelingen kunt maken. Welk eiland je ook kiest om heen te gaan, je hoeft je geen moment te vervelen. Ieder eiland heeft zijn eigen hoogtepunten.

Kom tot rust in Griekenland

Grieken houden van rust. Veel hotels en resorts aan de kust zorgen er ook voor dat jij helemaal tot rust kan komen. Je wordt door hotelpersoneel vaak met open armen welkom geheten en er wordt alles aan gedaan om het je helemaal op het gemak te maken. Als je er voor kies om all inclusive naar Griekenland te gaan, weet je zeker dat je helemaal uitgerust terug naar huis gaat. Een prachtig resort aan de kust, lekker eten en drinken en een heel ontspannen sfeer, wat wil je nog meer?

Danny Bijl
dawda
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

Zonvakantie met Kerst en Oud & Nieuw

Zonvakantie met Kerst en Oud & Nieuw

Je kop warme chocolademelk inruilen voor een kleurrijke cocktail? Dit jaar geen dennenboom maar een palmboom?...
De 5 goedkoopste bestemmingen voor een zonvakantie

De 5 goedkoopste bestemmingen voor een zonvakantie

Wanneer je je ogen sluit en eraan denkt, kun je het fijne gouden zand al bijna...
Top bestemmingen voor een last minutes zonvakantie

Top bestemmingen voor een last minutes zonvakantie

Ben jij er helemaal aan toe om de zon op te zoeken en ga je het...
Zonvakantie met kleine kinderen: 5 tips

Zonvakantie met kleine kinderen: 5 tips

Eindelijk heb je die goedkope last minute naar de voor jou ultieme bestemming weten te vinden....

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met zonvakanties voor je…