Zoek & boek

De ultieme zonvakantie op de Balearen

Ben je de echte liefhebber van zonvakanties? Dan ben je natuurlijk altijd op zoek naar een nog betere plek om van de zon te genieten. In dat opzicht ben je het misschien steeds verder en verder weg gaan zoeken. Terwijl de plek om de ultieme zonvakantie te vieren misschien wel gewoon in Europa te vinden is. Je kan namelijk gewoon op vakantie naar de Balearen met FTI. Deze Spaanse eilanden zijn over de hele wereld beroemd. Vooral wanneer je de namen hoort: Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera bijvoorbeeld.

Aangenaam in de zon

Nu vraag je je natuurlijk af waarom het juist deze eilanden zijn waar je de ultieme zonvakantie kan vieren? Dat is gemakkelijk te verklaren. Het is namelijk zo dat dit de plek is waar je wel heel veel zonuren kan verwachten, maar waar het klimaat net wat lekkerder is dan op veel andere tropische bestemmingen. Het is natuurlijk wel fijn om in de zon te liggen, maar je wilt ook weer niet de gehele dag uitgeschakeld zijn door de hitte. De juiste balans in dat opzicht is dus te vinden op deze eilandengroep die bij Spanje hoort. Profiteer daar dus van.

Gericht op vakanties

Omdat ze op deze eilanden wel gewend zijn aan bezoekers, zal je ook merken dat het de perfecte plek voor jou is om je vakantie door te brengen. Als je een vakantie naar Spanje boekt, dan doe je er zelfs beter aan om hier naartoe te gaan, dan naar het vasteland. Juist ook omdat je hier alles vindt wat een goede vakantie moet hebben. Als je het op die manier bekijkt, dan kan je eigenlijk niet anders dan een leuke tijd tegemoet gaan. In dat opzicht is het dus meer dan alleen de zon die je hierin zal aantrekken.

Gemakkelijk te bereiken

Een ander voordeel van de Balearen is de bereikbaarheid. Zoals je eerder al kon lezen was het tot voorkort zo dat liefhebbers van zonvakanties het steeds verder weg gingen zoeken. Dat brengt natuurlijk ook steeds langere reizen en allerlei andere problemen met zich mee. Daar heb je misschien wel helemaal geen zin in. Het is immers niet voor niets vakantie. Daarom is het ook goed om te weten dat er juist ook een plek die helemaal niet zo ver weg ligt is die jou kan bieden wat je zoekt. Ook in dat opzicht kies je dus voor de Balearen.

Als de zon ondergaat

Tot slot is het toch ook nog wel even goed om het nachtleven van de eilanden eruit te lichten. Ook wanneer de zon ondergaat is er dus nog altijd genoeg te beleven op dit eiland. Het is wel heel fijn om te weten dat je hier de meest bijzondere restaurants en clubs kan vinden. Zoals je ook naar onvergetelijke feesten met topartiesten en DJ’s kan gaan. Dit maakt het wel heel aantrekkelijk. Je wilt immers wel even echt alles vergeten als je op vakantie bent. Zonnen overdag en feesten in de nacht is daar het beste recept voor.

Sander Wijdemans
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

Zonvakantie met Kerst en Oud & Nieuw

Zonvakantie met Kerst en Oud & Nieuw

Je kop warme chocolademelk inruilen voor een kleurrijke cocktail? Dit jaar geen dennenboom maar een palmboom?...
All inclusive genieten in Griekenland

All inclusive genieten in Griekenland

Griekenland is bij uitstek een typisch vakantieland. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn in Griekenland...
De 5 goedkoopste bestemmingen voor een zonvakantie

De 5 goedkoopste bestemmingen voor een zonvakantie

Wanneer je je ogen sluit en eraan denkt, kun je het fijne gouden zand al bijna...
Top bestemmingen voor een last minutes zonvakantie

Top bestemmingen voor een last minutes zonvakantie

Ben jij er helemaal aan toe om de zon op te zoeken en ga je het...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met zonvakanties voor je…