De verschillende accommodaties op een glamping

Je hoort er steeds meer mensen over: glamping is een echte trend. Je ziet de luxe tenten overal in de wereld opduiken. Of je nu op vakantie gaat in eigen land, of de natuur op glampings Frankrijk wilt ontdekken. Misschien denk je direct aan een villatent met canvas als doeken wanneer je aan een glamping denkt. Hoewel veel glampingplekken hiervoor kiezen, is zeker niet de enige optie! Er zijn namelijk vele verschillende soorten tenten, huisjes of andere bijzondere onderkomens wanneer je voor deze soort vakantie kiest. Ben je op zoek naar inspiratie voor een bijzondere accommodatie? Lees dan verder in dit artikel om ideeën op te doen voor jouw volgende vakantie.

Natuurhuisje voor optimaal comfort

Eerlijk is eerlijk, met een natuurhuisje kan je het niet echt meer kamperen noemen. Je ervaart wel weer het echte buitenleven waar je met kamperen ook zo van geniet. Dit is de perfecte manier om je even terug te trekken en tot rust te komen. Natuurhuisjes staan namelijk altijd middenin de natuur, waardoor je kan genieten van alle activiteiten die de omgeving te bieden heeft. Natuurhuisjes zijn te vinden op glampings in Frankrijk, maar ook op veel andere plekken in de wereld vind je deze leuke huisjes.

Boomhut voor een onvergetelijk avontuur

In een boomhut slapen is de kinderdroom van velen. Misschien heb je er zelf ook wel één geprobeerd te bouwen in je kindertijd. In plaats van oude planken en boomstronken, is daar nu een knap staaltje timmermanschap voor in de plaats gekomen. Slaap dicht onder het bladerdek, in een luxe accommodatie in een oude boom! Op een glamping hoef je ook niet in te leveren op je gevoel van comfort. Ook in een boomhut is er voldoende ruimte om te ontspannen en zelf te koken. Het uitzicht in een deze accommodatie is daarbij niet te evenaren!

Even wat anders: verblijf in een YurtEven wat anders verblijf in een Yurt

Een Yurt komt oorspronkelijk uit Mongolië en is van origine een nomadentent. Door de ronde vorm voelt deze tent lekker knus aan, wat zorgt voor extra gezelligheid op vakantie. Ook zijn de Yurts veel ruimer dan een normale tent, waardoor je meer woongemak ervaart. Je slaapt niet op een opblaasbaar luchtbed, maar gewoon in een echt bed! Yurts op glampings zijn vaak ook sfeervol en warm ingericht, waardoor je je direct thuis voelt. Voor een vakantie die je niet snel wilt vergeten doe je er dus goed aan om een keer in een Yurt te verblijven. Door de open constructie met vilt als isolatie isoleert deze accommodatie uitstekend. Hierdoor kan je er in de zomer, maar ook in de winter goed vertoeven. Met een houtkachel ervaar je het ultieme knusse campinggevoel in ieder seizoen!

Sitemap Blogs
© 2024 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software