Zoek & boek

Is jouw summerbody al klaar voor de zomervakantie?

Weer naar het buitenland of toch een strandvakantie in Nederland

Gelukkig kunnen we weer naar het buitenland op vakantie na een periode van verplicht thuis blijven. We kunnen dus weer ouderwets op een all-inclusive vakantie naar Spanje of Turkije. ’s Ochtends de wekker vroeg om op tijd je handdoek neer te leggen, lekker de hele dag aan het zwembad of de oceaan liggen en ongegeneerd het buffet binnenstebuiten te keren om de verloren kilo’s er weer aan te eten. Eerlijk is eerlijk, dat klinkt niet verkeerd. Helemaal na de jaren dat het even niet mogelijk was.

Toch heeft de afgelopen jaren ook iets moois opgeleverd. Mensen zijn namelijk in gaan zien hoe mooi ons land eigenlijk wel niet is. We wonen in een klein kikkerlandje, maar deze is zo divers. Nederlanders weten daarom een vakantie in eigen land steeds beter te waarderen. Waar men eerder niet zou denken om een strandvakantie in Nederland te vieren, is dat nu zo’n gek idee nog niet. Helemaal met de temperaturen van afgelopen jaren vier je in Nederland een heerlijke zonovergoten strandvakantie.

Zo kun je bijvoorbeeld de Zeeuwse cultuur komen snuiven tijdens je vakantie in Zeeland. Genieten van de zilte kust en smaken die de provincie te bieden heeft. In deze waterrijke provincie is zo veel te zien én te doen.

Noord en Zuid-Holland hebben daarnaast ook erg veel te bieden met grote badplaatsen als Scheveningen, Zandvoord, Callantsoog en Julianadorp aan zee. Je zit direct aan een mooi strand met gezellige boulevard. Even een dag geen zin in het strand? Geen probleem! Door de ligging ben je binnen de kortste keren in de grote steden van Nederland. Even lekker een museum bezoeken in Amsterdam, de havens van Rotterdam bezoeken of gewoon lekker shoppen in Den Haag.

Het is dus nog even afzien om je summerbody af te trainen. Het is allemaal voor het goede doel. Na regen komt zonneschijn en na hard werk komt genieten. Of je nu ouderwets naar het buitenland gaat of toch eens lekker een strandvakantie op een vakantiepark in Nederland komt vieren. Zoals je leest is er keuze genoeg! Alleen nog even een keuze maken waar je reis naar toe gaat!

Sitemap

Danny Bijl
dawda
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

Zonvakantie met Kerst en Oud & Nieuw

Zonvakantie met Kerst en Oud & Nieuw

Je kop warme chocolademelk inruilen voor een kleurrijke cocktail? Dit jaar geen dennenboom maar een palmboom?...
All inclusive genieten in Griekenland

All inclusive genieten in Griekenland

Griekenland is bij uitstek een typisch vakantieland. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn in Griekenland...
De 5 goedkoopste bestemmingen voor een zonvakantie

De 5 goedkoopste bestemmingen voor een zonvakantie

Wanneer je je ogen sluit en eraan denkt, kun je het fijne gouden zand al bijna...
Top bestemmingen voor een last minutes zonvakantie

Top bestemmingen voor een last minutes zonvakantie

Ben jij er helemaal aan toe om de zon op te zoeken en ga je het...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met zonvakanties voor je…