Zonvakantie met Kerst en Oud & Nieuw

Je kop warme chocolademelk inruilen voor een kleurrijke cocktail? Dit jaar geen dennenboom maar een palmboom? Je bent niet de enige die daar ooit al eens over heeft gefantaseerd. Een zonvakantie met Kerst wordt steeds populairder. Een ideale manier om de sleur te doorbreken en flink wat vitamine D tot je te nemen. Wat je precies doet, maakt niet zoveel uit. Met zowel een goedkope zonvakantie Kerst als een luxe last minute kerst zonvakantie laad je de batterij weer helemaal op.

De witte sneeuw inruilen voor witte zandstranden

Er even tussenuit tijdens de feestdagen is geen nieuwe trend. Al jarenlang pakken mensen hun koffer om juist in deze periode even aan het dagelijks leven te ontsnappen. Die jaarlijkse verplichtingen zijn niet voor iedereen weggelegd. En dus gaat men volop wintersporten, kerstmarkten bezoeken of winkelen in de uitverkoop in steden zoals Londen. Maar jij pakt het helemaal anders aan. Een last minute Kerst zonvakantie te boeken is het beste cadeau voor jezelf.

Keuzes binnen én buiten Europa

Een zonvakantie Kerst kun je op ontzettend veel plekken in de wereld doorbrengen. Denk maar eens aan de ABC-eilanden, Aziatische bestemmingen zoals Thailand, of Midden-Amerika. Een vakantie in december naar een zonzekere bestemming hoeft echter lang niet altijd te betekenen dat je urenlang in het vliegtuig zit. Een zonvakantie Kerst en Oud & Nieuw in het Spaanse Andalusië of de Portugese Algarve zijn ook een garantie voor heerlijke temperaturen en een aangenaam aantal zonuren.

Tóch traditioneel Kerst vieren?

Pak jij in december je koffer naar een warme bestemming, enkel en alleen omdat je toe bent aan wat zonnestralen? Dan zijn er ook meer dan genoeg bestemmingen waar jij je goedkope zonvakantie Kerst traditioneel kan vieren. Zoals je thuis ook gewend bent. Neem bijvoorbeeld Curaçao, een eiland dat al overloopt van Nederlandse invloeden. De inwoners versieren dennenbomen, hangen lampjes op en vieren het feest samen met familie. Letterlijk en figuurlijk een warm kerstfeest dus!

Bijkomend voordeel: alle ruimte voor jezelf

Zonder twijfel heb ook jij ook wel eens ergens een vakantie gevierd op een plek waar massa’s andere toeristen waren. De een vindt het gezellig, de ander vreselijk. Behoor je tot de laatste categorie? Dan heb je daarmee een extra reden voor het boeken van een zonvakantie met Kerst en Oud & Nieuw. Doordat je de drukte van het hoogseizoen uit de weg gaat, heb je veel meer ruimte voor jezelf. En dat betekent ruimte om in alle rust te genieten en je vakantieland eens goed te leren kennen.

Naar welk continent reis jij af?

Voor een zonovergoten en goedkope zonvakantie Kerst kun je afreizen naar diverse continenten. Check je koffer in voor een reis naar Midden- of Zuid-Amerika, reis af naar het verre Azië of ga wilde dieren spotten in Afrika. Voor vrijwel al deze zonvakantiebestemmingen geldt, dat er het hele jaar door sprake is van een aangenaam klimaat. Houd er met het pakken van je koffer wel rekening mee, dat er in sommige gebieden een regenseizoen heerst.

Sitemap Blogs
© 2024 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software