Zoek & boek

Last minute zonvakanties naar Cuba

  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Last minute zonvakantie naar Cuba

Cuba is een bijzonder land en een zonvakantie Cuba daardoor bijzonder interessant. Alhoewel de relatie met de Verenigde Staten de laatste jaren behoorlijk verbeterd is en het land in rap tempo moderniseert, begeef je je er in een geheel andere wereld. Iets wat je direct voelt als je er voor het eerst voet aan land zet. Een last minute zonvakantie Cuba is dan ook anders dan anders. Boek bij ons je zonvakantie Cuba all inclusive en reis af naar het kleurrijke land van rum, sigaren en oldtimers!

zonvakantie cuba
Waar wacht je nog op?

Boek direct je zonvakantie naar Cuba

last minute zonvakantie

De geschiedenis van Cuba in een notendop

Het grootste eiland in de Caribische zee kent een roerige geschiedenis. Waar eeuwen geleden de indianen nog woonden, werd het eiland na de ontdekking door Christopher Columbus een Spaanse kolonie. Tot de Cubanen er na een paar eeuwen genoeg van hadden. Ze werden in hun opstand gesteund door Amerika, die daarna veel invloed behield. Fidel Castro kwam er vervolgens met een communistische revolutie tegen in opstand, waarmee een moeilijke periode voor het land aanbrad. Sinds een aantal jaar klimt Cuba langzaam uit zijn isolement.

Top 5 zonvakanties naar Cuba

Populaire zonvakanties naar Cuba

Paradisus Varadero

Varadero - Varadero

Melia Internacional

Varadero - Varadero

Iberostar Parque Central

Havana - Havana

Iberostar Grand Packard

Havana - Havana

Melia Las Antillas

Varadero - Varadero

Proef tijdens je zonvakantie Cuba van het traditionele leven

Tijdens jouw goedkope zonvakantie Cuba proef je nog veel van de geschiedenis in het hedendaagse straatbeeld. Boek je een last minute zonvakantie Cuba, dan zie je bijvoorbeeld nog veel van de Spaanse invloeden. Vooral in de hoofdstad Havana. De pastelkleurige gebouwen en de talloze oldtimers die er rondrijden maken het dagelijks leven kleurrijk en levendig. De lokale inwoners die je tijdens je zonvakantie Cuba zeker zal ontmoeten, zijn gastvrij en trots op hun eeuwenoude tradities.

last minute zonvakanties
lastminute zonvakanties

Steden die je moet zien tijdens je last minute zonvakantie Cuba

Alhoewel de hagelwitte stranden zich er bij uitstek voor lenen om er de hele dag te liggen, is het eigenlijk zonde om in Cuba niet op ontdekkingstocht te gaan. Heb je een goedkope aanbieding gevonden? Zorg er dan voor dat je ruim de tijd hebt om alles te zien wat je wilt zien. Wat steden betreft is Havana natuurlijk een must-see, maar ook de voormalige hoofdstad Santiago de Cuba en het historische provinciestadje Trinidad mogen niet aan je reisschema ontbreken.

De Cubaanse natuur

Het tropische klimaat dat in Cuba heerst, zorgt voor een weelderige groei van bloemen, planten en bomen op het eiland. Behalve witte zandstranden vind je er ook groene vlaktes en uitgestrekte heuvelachtige gebieden. Boek je bij ons een last minute? Noteer dan maar alvast dat de badplaats Varadero en de Pinar del Río absoluut niet onbezocht mogen blijven. In de regio Pinar del Río bevindt zich de Vinales vallei met zijn beroemde plantages.

lastminute zonvakantie
goedkope zonvakantie

De ideale winterzonbestemming

Of je nu kies voor een rondreis door dit Caribische eiland, of een zonvakantie Cuba all inclusive, bij ons vind je altijd de beste deals. Met zijn tropische klimaat is Cuba een meer dan geschikte winterzonbestemming. Gedurende het hele jaar liggen de temperaturen er tussen de 25 en ruim 30 graden. Het regenseizoen is van mei tot oktober. Vermijd voor de verandering het drukke hoogseizoen eens en boek een goedkope zonvakantie Cuba in november, december, januari of februari.

Toch iets anders?

Meer populaire landen voor een zonvakantie

Meer weten over zonvakanties?

Emma helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een last minute zonvakantie of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe je een goedkope zonvakantie op de kop tikt en wat je op de plek van bestemming allemaal kunt zien en doen? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden de zon het meeste schijnt op de verschillende bestemmingen?

Emma Zonvakantie Expert
  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met zonvakanties voor je…