Zoek & boek

Last minute zonvakanties naar Curacao

  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht
Waar dromen werkelijkheid worden

Een zonvakantie naar Curacao

Voel je de Caribische wind al door je haren blazen? Kun je de tropische vissen bijna aanraken als je je ogen dichtdoet en ruik je de geuren van de lokale keuken al? Boek hier je last minute zonvakantie Curacao en maak van je dromen werkelijkheid. Of je nu kiest voor een goedkope zonvakantie Curacao of een zonvakantie Curacao all inclusive, het vriendelijke eiland doet je niets dan goed. Laat je er met open armen ontvangen en ga een vakantie tegemoet waar je nog lang aan zult denken.

zonvakantie curacao
Waar wacht je nog op?

Boek direct je zonvakantie naar Curacao

last minute zonvakantie

Thuiskomen aan de andere kant van de wereld

Het eiland heeft alle ingrediënten voor een ontspannen en ongecompliceerde vakantie. Daarmee bedoelen we natuurlijk niet dat je er alleen maar komt voor het zonnebaden. Integendeel, er valt genoeg te ontdekken. Maar vanaf dag één voel je je op het eiland als een vis in het water. Het tempo en de sfeer geven je het gevoel van thuiskomen, maar dan aan de andere kant van de wereld. Klinkt goed, toch? Boek hier jouw last minute zonvakantie Curacao en ontdek waarom iedereen er zijn hart verliest.

Top 5 zonvakanties naar Curacao

Populaire zonvakanties naar Curacao

The Pearl of the Caribbean

Curacao - Willemstad

Sandals Royal Curacao

Curacao - Santa Barbara

TUK Tropical Boutique Resort Jan Thiel

Curacao - Jan Thiel Baai

Boho Bohemian Boutique

Curacao - Willemstad

Op Curaçao is het 365 dagen per jaar genieten geblazen

Boek je een last minute zonvakantie Curacao, dan boek je een vakantie met een hoge zonzekerheid. Op het Caribische eiland is het bijna altijd lekker weer, waardoor het ook een ideale winterzonbestemming is. Zelfs in de bij ons koude maanden november, december, januari en februari kun je op Curacao dag in, dag uit genieten op het strand. Van februari tot en met juni het het het droogst, alhoewel de neerslag buiten die maanden ook beperkt is en altijd in buien valt.

last minute zonvakanties
lastminute zonvakanties

De populairste plekken van het eiland

Dankzij dat stabiele klimaal is het altijd tijd voor een goedkope zonvakantie Curacao. Maar waar strijk jij neer op een ligbed? Mambo Beach behoort tot de populairste plekken en heeft tevens de beste uitgaangelegenheden. Het is een hippe plek die ook ideaal is om je zonvakantie Curacao met kinderen door te brengen. De rustige, in het zuiden gelegen en Jan Thiel Baai is dé plek voor een luxe zonvakantie Curacao all inclusive. Ook op de stranden bij Willemstad ontbreekt het je aan niets.

Bezienswaardigheden tijdens je zonvakantie Curaçao

Wie denkt dat de ABC-eilanden er alleen zijn om van de hagelwitte zandstranden te genieten, heeft het mis. Vind je bij ons een goedkope last minute? Maak je dan ook op voor de prachtige onderwaterwereld. Al vlakbij de bekendste stranden vind je prachtige koraalriffen met de meest kleurrijke tropische vissen. Ook het grootste nationale park van het eiland, het Christoffelpark, en hoofdstad Willemstad mag je niet missen. In Willemstad beleef je de Caribische stijl met een Hollands tintje.

lastminute zonvakantie
goedkope zonvakantie

Een goedkope zonvakantie Curaçao is zó geboekt

Curacao heeft zonder twijfel alle ingrediënten die een zonvakantie tot een succes maken. Tropische zandstranden, een relaxte sfeer, vriendelijke bewoners en een keuken waar je je vingers bij aflikt. Tussen onze deals vind je zeker een aanbieding die bij je past. Twijfel dus niet langer en stap ook in het vliegtuig om de pracht van dit eiland zelf te ervaren. Bon bini op Curacao!

Toch iets anders?

Meer populaire landen voor een zonvakantie

Meer weten over zonvakanties?

Emma helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een last minute zonvakantie of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe je een goedkope zonvakantie op de kop tikt en wat je op de plek van bestemming allemaal kunt zien en doen? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden de zon het meeste schijnt op de verschillende bestemmingen?

Emma Zonvakantie Expert
  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met zonvakanties voor je…