Zonvakantie Cyprus

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 30 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Een zonvakantie Cyprus brengt je alles wat je nodig hebt. Het eiland in het oosten van de Middellandse Zee is gek genoeg echter niet bekend bij het grote publiek. En daar kan jij dus mooi van profiteren. Alhoewel Cyprus bekend staat als een duur eiland, is dat geheel niet terecht. Een goedkope zonvakantie Cyprus is zeer goed mogelijk. Het klimaat is dusdanig warm, dat je ook buiten het hoogseizoen goed zit. Misschien is een zonvakantie Cyprus in oktober dus ook wel wat voor jou?

Populaire Zonvakanties

Met een zonvakantie Cyprus bezoek je een eiland met een veelbewogen historie

Het kleine land heeft een sterke Griekse identiteit. In het zuiden, waar je de meeste aantrekkelijke deals kunt vinden, heerst een Griekse sfeer. Het sinds 1974 door Turkijke bezette noordelijke gedeelte wordt door maar weinig landen ter wereld erkend. De meeste toeristen kiezen voor een verblijf in het zuidelijke gedeelte van het ‘eiland van Aphrodite’. De godin zou volgens de Griekse bevolking zijn geboren uit het schuim van de zee en in een schelp naar de kust van Cyprus zijn gedreven.

Plaatsen om je goedkope zonvakantie Cyprus door te brengen

Er zijn meer dan genoeg plaatsen op het eiland waar jij je last minute zonvakantie Cyprus naar het volste genoegen kunt doorbrengen. Bekende plekken zijn Lemessos, Larnaca en Paphos. Ook een last minute naar Limassol is erg populair. Het staat bekend om zijn levendigheid en vele uitgaansmogelijkheden. Jongeren kunnen het beste voor een van de deals in Ayia Napa kiezen. Deze badplaats heeft zonder twijfel het allerbeste uitgaansleven van het eiland.

Bezienswaardigheden tijdens je zonvakantie Cyprus

Wie op zoek is naar een relaxte zon, zee en strand vakantie, is op Cyprus zeker aan het juiste adres. Maar wil je meer? Bereid je dan maar voor op de schat aan historische overblijfselen en het overweldigende natuurschoon die het eiland kenmerken. Bezoek bijvoorbeeld de antieke overblijfselen in Paphos, ontdek het Troödos gebergte en het Kykkos klooster en breng ook zeker een bezoek aan de rots van Aphrodite. Op deze specifieke plek zou de godin voet aan land hebben gezet.

De ideale winterzonbestemming

Cyprus mag zich met recht een winterzonbestemming bij uitstek noemen. Het klimaat is het hele jaar door meer dan aangenaam en dus kun je ook prima een goedkope aanbieding buiten het hoogseizoen boeken. Vooral in juli en augustus kunnen de temperaturen flink oplopen, 40 graden is geen uitzondering. Des te lekkerder om bijvoorbeeld een zonvakantie Cyprus in oktober te boeken. Ook een zonvakantie Cyprus in april en een zonvakantie Cyrpus in september stellen je niet teleur.

Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie

Op slechts vier uur vliegafstand bezoek jij de in alle opzichten ideale zonbestemming. Grijp je kans en boek een van onze deals, zodat ook jij kunt genieten van al het moois dat het eiland van de godin van de liefde jou te bieden heeft. Culturele bezienswaardigheden, ongerepte natuurgebieden, de meest diverse stranden en de vriendelijke bevolking ontvangen je met open armen. Kortom, alle ingrediënten die jouw goedkope zonvakantie Cyprus tot een daverend succes maken.  

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 30 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Blog

Sitemap Blogs
© 2023 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software