Zoek & boek

Last minute zonvakanties naar Cyprus

  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Last minute zonvakantie naar Cyprus

Een zonvakantie Cyprus brengt je alles wat je nodig hebt. Het eiland in het oosten van de Middellandse Zee is gek genoeg echter niet bekend bij het grote publiek. En daar kan jij dus mooi van profiteren. Alhoewel Cyprus bekend staat als een duur eiland, is dat geheel niet terecht. Een goedkope zonvakantie Cyprus is zeer goed mogelijk. Het klimaat is dusdanig warm, dat je ook buiten het hoogseizoen goed zit. Misschien is een zonvakantie Cyprus in oktober dus ook wel wat voor jou?

zonvakantie cyprus
Waar wacht je nog op?

Boek direct je zonvakantie naar Cyprus

last minute zonvakantie

Met een zonvakantie Cyprus bezoek je een eiland met een veelbewogen historie

Het kleine land heeft een sterke Griekse identiteit. In het zuiden, waar je de meeste aantrekkelijke deals kunt vinden, heerst een Griekse sfeer. Het sinds 1974 door Turkijke bezette noordelijke gedeelte wordt door maar weinig landen ter wereld erkend. De meeste toeristen kiezen voor een verblijf in het zuidelijke gedeelte van het ‘eiland van Aphrodite’. De godin zou volgens de Griekse bevolking zijn geboren uit het schuim van de zee en in een schelp naar de kust van Cyprus zijn gedreven.

Top 5 zonvakanties naar Cyprus

Populaire zonvakanties naar Cyprus

Atlantica Panthea

Oost Cyprus - Ayia Napa

Hotel Kokkinos

Cyprus - Protaras

Tsokkos Beach Hotel

Cyprus - Protaras

Hotel Grecian Park

Cyprus - Protaras

Hotel Constantinou Bros Asimina Suites – adults only

Cyprus - Paphos

Plaatsen om je goedkope zonvakantie Cyprus door te brengen

Er zijn meer dan genoeg plaatsen op het eiland waar jij je last minute zonvakantie Cyprus naar het volste genoegen kunt doorbrengen. Bekende plekken zijn Lemessos, Larnaca en Paphos. Ook een last minute naar Limassol is erg populair. Het staat bekend om zijn levendigheid en vele uitgaansmogelijkheden. Jongeren kunnen het beste voor een van de deals in Ayia Napa kiezen. Deze badplaats heeft zonder twijfel het allerbeste uitgaansleven van het eiland.

last minute zonvakanties
lastminute zonvakanties

Bezienswaardigheden tijdens je zonvakantie Cyprus

Wie op zoek is naar een relaxte zon, zee en strand vakantie, is op Cyprus zeker aan het juiste adres. Maar wil je meer? Bereid je dan maar voor op de schat aan historische overblijfselen en het overweldigende natuurschoon die het eiland kenmerken. Bezoek bijvoorbeeld de antieke overblijfselen in Paphos, ontdek het Troödos gebergte en het Kykkos klooster en breng ook zeker een bezoek aan de rots van Aphrodite. Op deze specifieke plek zou de godin voet aan land hebben gezet.

De ideale winterzonbestemming

Cyprus mag zich met recht een winterzonbestemming bij uitstek noemen. Het klimaat is het hele jaar door meer dan aangenaam en dus kun je ook prima een goedkope aanbieding buiten het hoogseizoen boeken. Vooral in juli en augustus kunnen de temperaturen flink oplopen, 40 graden is geen uitzondering. Des te lekkerder om bijvoorbeeld een zonvakantie Cyprus in oktober te boeken. Ook een zonvakantie Cyprus in april en een zonvakantie Cyrpus in september stellen je niet teleur.

lastminute zonvakantie
goedkope zonvakantie

Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie

Op slechts vier uur vliegafstand bezoek jij de in alle opzichten ideale zonbestemming. Grijp je kans en boek een van onze deals, zodat ook jij kunt genieten van al het moois dat het eiland van de godin van de liefde jou te bieden heeft. Culturele bezienswaardigheden, ongerepte natuurgebieden, de meest diverse stranden en de vriendelijke bevolking ontvangen je met open armen. Kortom, alle ingrediënten die jouw goedkope zonvakantie Cyprus tot een daverend succes maken.

Toch iets anders?

Meer populaire landen voor een zonvakantie

Meer weten over zonvakanties?

Emma helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een last minute zonvakantie of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe je een goedkope zonvakantie op de kop tikt en wat je op de plek van bestemming allemaal kunt zien en doen? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden de zon het meeste schijnt op de verschillende bestemmingen?

Emma Zonvakantie Expert
  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met zonvakanties voor je…