Vakantie Egypte

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 50 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Een zonvakantie Egypte: woestijn, koraalriffen en eeuwenoude geschiedenis

Een last minute zonvakantie Egypte betekent een reis met zonzekerheid. Maar dat niet alleen. Stap je in het vliegtuig naar Egypte, dan reis je ook af naar een land met een duizenden jaren oude geschiedenis. Het land van de farao’s. De sporen ervan vind je nog op veel plekken terug, vlak naast het moderne leven. Egypte is dus ook zeker bedoeld voor cultuurliefhebbers. Een goedkope zonvakantie Egypte begint hier. Bij ons vind je dé deals voor een zonvakantie Egypte all inclusive.

Populaire Zonvakanties

Piramides, de must-see van je vakantie

Heerlijk ontspannen in een luxe oord aan een prachtig strand klinkt natuurlijk als muziek in je oren. Maar je bent pas echt in Egypte geweest als je een piramide hebt bezocht. Een piramide is een graftombe van een farao. Ze werden rijk versierd en voorzien van wapens, drank en andere geschenken. De oude Egyptenaren geloofden heilig in het leven na de dood. Duik tijdens je last minute zonvakantie Egypte in de interessante geschiedenis van dit oude en wijze volk.

Andere bezienswaardigheden tijdens je zonvakantie Egypte

Wil je het zonnebaden, snorkelen en watersporten eens afwisselen met wat anders? Geen enkel probleem. Een last minute zonvakantie Egypte is er namelijk ook voor de liefhebbers van natuur en cultuur. Behalve piramides is er nog meer te zien. Bezoek bijvoorbeeld hoofdstad Caïro, de archeologische sites van Luxor en proef in een souk van het dagelijks leven. Let tijdens je dagtrips op het dragen van gepaste kleding. Dit betekent dat knieën en schouders bedekt zijn.

Urenlang vermaak in, op en langs het water

Egypte is ook dé plek voor een onbezorgde zonvakantie. Maar je kunt veel meer dan alleen zonnen aan het strand. Tijdens een goedkope zonvakantie Egypte vind je werkelijk waar overal mogelijkheden tot watersporten. Voor duikers en snorkelaars is deze bestemming een walhalla. Vooral Sharm el Sheikh staat hierom bekend. In de directe omgeving van deze badplaats vind je enkele van de mooiste duikplekken ter wereld. Die mag je dus zeker niet missen!

Populaire plekken om je zonvakantie Egypte door te brengen

Gezien de vele mogelijkheden zal het je dan ook niet verbazen dat Sharm el Sheikh tot de populairste bestemmingen van Egypte behoort. Ook in Hurghada strijken het hele jaar door veel toeristen neer. De badplaats kent een bruisend nachtleven met veel pubs, clubs en restaurants. Ook is er een grote souk waar je heerlijk kunt winkelen. El Gouna is een eveneens moderne badplaats met alle faciliteiten. In Marsa Alam waan je je tussen de Rode Zee en de woestijn in een sprookje.

Een zonvakantie Egypte all inclusive kan altijd

Aarzel niet om een goedkope last minute buiten het hoogseizoen te boeken. Dankzij het altijd lekkere weer is dat een aanbieding die je niet kan laten lopen. In Egypte heerst een woestijnklimaat, wat behalve hete zomers ook zeer milde winters betekent. Vermijd de topdrukte en boek je vakantie bijvoorbeeld eens tijdens de feestdagen. Een zonvakantie december in Egypte laadt je batterij weer helemaal op. Ook in oktober, november, januari en februari is het heerlijk vertoeven in het Noord-Afrikaanse land.

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 50 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Blog

Sitemap Blogs
© 2024 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software