Zoek & boek

Last minute zonvakanties naar Egypte

  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht
Woestijn, koraalriffen en eeuwenoude geschiedenis

Zonvakantie naar Egypte

Een last minute zonvakantie Egypte betekent een reis met zonzekerheid. Maar dat niet alleen. Stap je in het vliegtuig naar Egypte, dan reis je ook af naar een land met een duizenden jaren oude geschiedenis. Het land van de farao’s. De sporen ervan vind je nog op veel plekken terug, vlak naast het moderne leven. Egypte is dus ook zeker bedoeld voor cultuurliefhebbers. Een goedkope zonvakantie Egypte begint hier. Bij ons vind je dé deals voor een zonvakantie Egypte all inclusive.

zonvakantie egypte
Waar wacht je nog op?

Boek direct je zonvakantie naar Egypte

last minute zonvakantie

Piramides, de must-see van je vakantie

Heerlijk ontspannen in een luxe oord aan een prachtig strand klinkt natuurlijk als muziek in je oren. Maar je bent pas echt in Egypte geweest als je een piramide hebt bezocht. Een piramide is een graftombe van een farao. Ze werden rijk versierd en voorzien van wapens, drank en andere geschenken. De oude Egyptenaren geloofden heilig in het leven na de dood. Duik tijdens je last minute zonvakantie Egypte in de interessante geschiedenis van dit oude en wijze volk.

Top 5 zonvakanties naar Egypte

Populaire zonvakanties naar Egypte

Hotel Sultan Bey

Rode Zee - El Gouna

Hotel SUNRISE Alma Bay Resort

Rode Zee - Hurghada

Hotel Gorgonia Beach Resort

Marsa Alam - Marsa Alam

Hotel Three Corners Rihana Resort

Rode Zee - El Gouna

Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh

Rode Zee - Sahl Hasheesh

Andere bezienswaardigheden tijdens je zonvakantie Egypte

Wil je het zonnebaden, snorkelen en watersporten eens afwisselen met wat anders? Geen enkel probleem. Een last minute zonvakantie Egypte is er namelijk ook voor de liefhebbers van natuur en cultuur. Behalve piramides is er nog meer te zien. Bezoek bijvoorbeeld hoofdstad Caïro, de archeologische sites van Luxor en proef in een souk van het dagelijks leven. Let tijdens je dagtrips op het dragen van gepaste kleding. Dit betekent dat knieën en schouders bedekt zijn.

last minute zonvakanties
lastminute zonvakanties

Urenlang vermaak in, op en langs het water

Egypte is ook dé plek voor een onbezorgde zonvakantie. Maar je kunt veel meer dan alleen zonnen aan het strand. Tijdens een goedkope zonvakantie Egypte vind je werkelijk waar overal mogelijkheden tot watersporten. Voor duikers en snorkelaars is deze bestemming een walhalla. Vooral Sharm el Sheikh staat hierom bekend. In de directe omgeving van deze badplaats vind je enkele van de mooiste duikplekken ter wereld. Die mag je dus zeker niet missen!

Populaire plekken om je zonvakantie Egypte door te brengen

Gezien de vele mogelijkheden zal het je dan ook niet verbazen dat Sharm el Sheikh tot de populairste bestemmingen van Egypte behoort. Ook in Hurghada strijken het hele jaar door veel toeristen neer. De badplaats kent een bruisend nachtleven met veel pubs, clubs en restaurants. Ook is er een grote souk waar je heerlijk kunt winkelen. El Gouna is een eveneens moderne badplaats met alle faciliteiten. In Marsa Alam waan je je tussen de Rode Zee en de woestijn in een sprookje.

lastminute zonvakantie
goedkope zonvakantie

Een zonvakantie Egypte all inclusive kan altijd

Aarzel niet om een goedkope last minute buiten het hoogseizoen te boeken. Dankzij het altijd lekkere weer is dat een aanbieding die je niet kan laten lopen. In Egypte heerst een woestijnklimaat, wat behalve hete zomers ook zeer milde winters betekent. Vermijd de topdrukte en boek je vakantie bijvoorbeeld eens tijdens de feestdagen. Een zonvakantie december in Egypte laadt je batterij weer helemaal op. Ook in oktober, november, januari en februari is het heerlijk vertoeven in het Noord-Afrikaanse land.

Toch iets anders?

Meer populaire landen voor een zonvakantie

Meer weten over zonvakanties?

Emma helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een last minute zonvakantie of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe je een goedkope zonvakantie op de kop tikt en wat je op de plek van bestemming allemaal kunt zien en doen? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden de zon het meeste schijnt op de verschillende bestemmingen?

Emma Zonvakantie Expert
  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met zonvakanties voor je…