Vakantie Corfu

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 26 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Het paradijselijk groene Corfu ligt in de Ionische Zee, vlak voor het Griekse vasteland. Corfu, of: Kerkyra, zoals de Grieken het noemen, is het op één na grootste van de eilandgroep. Een zonvakantie in Corfu in Griekenland is een must voor alle natuurliefhebbers. Een zonvakantie Corfu betekent prachtige stranden, bergachtige gebieden en ontelbare olijfbomen. Zonvakantiedirect.nl heeft de beste deals voor jou op een rijtje gezet. Boek hier je last minute zonvakantie Corfu!

Populaire Zonvakanties

Wandelen in de meest veelzijdige natuur

Wandelliefhebbers opgelet! Stop je wandelschoenen in je koffer en neem ze mee op een onvergetelijke reis naar dit prachtige eiland. Op een zonvakantie naar Corfu in Griekenland bestaan er talloze wandelmogelijkheden. Het centrale gedeelte van het eiland is bergachtig en in het zuiden tref je vooral veel olijfboomgaarden maar ook cipressen. Dus of je nu in bent voor een eenvoudige wandeling of een flinke uitdaging, tijdens een goedkope zonvakantie Corfu kan het allemaal!

Een zonvakantie Corfu breng je door aan de beste stranden

Maar ook de stranden zijn oogverblindend. Ze zijn een belangrijke reden voor vele bezoekers om een last minute zonvakantie naar Corfu te boeken. Een groot gedeelte van deze stranden voldoet zelfs aan de Blue Flag eisen. Dit internationale milieulabel geeft niet alleen aan dat het zeewater van uitstekende kwaliteit is, maar ook dat het strand schoon is en genoeg faciliteiten heeft. Iets waar de Grieken zelf veel waarde aan hechten en jij tijdens je zonvakantie Corfu ook van meegeniet.

Een bezoek aan Corfu-stad

En dan de hoofdstad, Corfu-stad. Deze mag zich met recht tot de leukste steden van Griekenland rekenen. Gedurende jouw goedkope vakantie naar dit eiland mag een bezoek eraan dus niet ontbreken. De stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een heerlijke plek voor cultuurliefhebbers, maar ook voor de bezoekers die enkel voor een hapje, drankje en uitgaansmogelijkheden komen. Bezoek tijdens je last minute ook zeker de historische gebouwen.

Buiten het hoogseizoen last minute naar de Griekse zon

Corfu heeft een heerlijk klimaat en dat betekent dat het er ook buiten de drukke zomermaanden heerlijk vertoeven is. Overweeg dus zeker eens een aanbieding in de maanden oktober, november, maart of april. Het is er dan heerlijk rustig op de stranden en tijdens een wandeling hoor je niets anders dan de grond onder je voeten en het zingen van de krekels. Zo heb je alle tijd om kennis te maken met de schoonheid van dit ongekend populaire Griekse eiland.

Excursiemogelijkheden tijdens je goedkope zonvakantie Corfu

Alhoewel we ons haast niet kunnen voorstellen dat je op dit eiland uitgekeken raakt, is er voor de actieve en nieuwsgierige toeristen ook rond Corfu meer dan genoeg te zien. Stap bijvoorbeeld op een boot en ontdek het nabijgelegen eiland Paxos, of het kleurrijke en tegen een heuvel aangebouwde stadje Parga. Ook een oversteek naar buurland Albanië behoort tot de mogelijkheden. Eén ding is zeker: een last minute zonvakantie Corfu zal je zeker niet vervelen!  

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 26 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Blog

Sitemap Blogs
© 2023 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software