Zoek & boek

Last minute zonvakanties naar Kreta

  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Last minute zonvakantie naar Kreta

Kreta is de laatste jaren bekend komen te staan als een echte feestbestemming. En alhoewel de mogelijkheden daartoe eindeloos zijn, is er meer dan alleen dat. Een zonvakantie Kreta betekent namelijk ook een reis naar het zuidelijkste en grootste van alle Griekse eilanden. Een eiland met een gevarieerd landschap en veel historie. Of je nu voor een goedkope zonvakantie Kreta of een zonvakantie Kreta all inclusive gaat, bij zonvakantiedirect.nl vind je de bestemming die bij jou past!

zonvakantie kreta
Waar wacht je nog op?

Boek direct je zonvakantie naar Kreta

last minute zonvakantie

Cultuur en historie snuiven tijdens een goedkope zonvakantie Kreta

Met een goedkope zonvakantie Kreta gaat er een wereld voor je open. Wie zich interesseert voor cultuur en historie is hier helemaal in zijn element. De vele Byzantijnse overblijfselen die het eiland herbergt, nemen je mee terug naar een geschiedenis van eeuwen geleden. Hier ontdek je hoe diepgeworteld de Griekse religie en tradities zijn. Ook kun je tijdens een zonvakantie Kreta de ruïnes van Knossos en het Archeologisch Museum in hoofdstad Heraklion niet aan je voorbij laten gaan.

Top 5 zonvakanties naar Kreta

Populaire zonvakanties naar Kreta

Europa Beach

Kreta - Analipsi

Aparthotel Elotis Suites

Kreta - Chania Agia Marina

Aparthotel Minos Village

Kreta - Chania Agia Marina

Noble Hotel & Suites

Kreta - Gouves

Selini Suites & Waterpark

Kreta - Chania Kolymbari

Een last minute naar imposante natuur

Op het bergachtige Kreta vind je drie verschillende bergketens. Onder deze bergen zijn veel grotten gelegen, maar ook de behoorlijke aantallen indrukwekkende kloven en ravijnen kenmerken de Kretenzische natuur. Het klimaat op het eiland zorgt voor een grote diversiteit aan bloemen en planten. En natuurlijk kun je tijdens je last minute zonvakantie Kreta niet om de miljoenen olijfbomen heen. Om van de vele citrusbomen en druivengaarden nog maar niet eens te spreken.

last minute zonvakanties
lastminute zonvakanties

Aan uitgaansmogelijkheden geen tekort

In ons aanbod vind je diverse aantrekkelijke deals voor stapvakanties. Want om daar nog maar even op terug te komen: Kreta behoort tot de Griekse eilanden met de beste uitgaansmogelijkheden. Vooral het nachtleven van Chersonissos en Malia kan niet wachten om door jou ontdekt te worden. De hipste clubs, beste cocktails en grootste DJ’s vormen samen het perfecte plaatje voor iedereen die op zoek is naar feest en vertier.

Voor welke plek ga jij?

Meer populaire bestemmingen in Griekenland

Een zonvakantie Kreta is voor iedereen

Op onze pagina vind je diverse goedkope aanbiedingen voor zorgeloze vakanties op dit veelzijdige Griekse eiland. Behalve voor jonge feestvierders is het eiland ook geschikt voor families met kleine kinderen. Er zijn meer dan voldoende rustige badplaatsen met overzichtelijke en ondiepe stranden. Boek jij jouw last minute vooral voor de ontspanning? Kies dan voor een relaxte zonvakantie Kreta all inclusive. In de tot in de puntjes verzorgde accommodaties kom je helemaal tot jezelf.

lastminute zonvakantie
goedkope zonvakantie

Kreta bezoeken buiten het hoogseizoen

Kreta heeft een heerlijk klimaat en dus is het helemaal niet nodig om hartje zomer af te reizen naar deze bestemming. Juist wanneer de zomer al lang is afgelopen, of zelfs nog helemaal niet is begonnen, is het de perfecte plek om naar af te reizen. Buiten het hoogseizoen ontdek je het ware karakter van het eiland en zie je haar schoonheid pas echt. Twijfel dus niet langer en stap ook in de koude maanden zoals februari, oktober en november in het vliegtuig om deze parel te ontdekken.

Toch iets anders?

Meer populaire landen voor een zonvakantie

Meer weten over zonvakanties?

Emma helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een last minute zonvakantie of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe je een goedkope zonvakantie op de kop tikt en wat je op de plek van bestemming allemaal kunt zien en doen? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden de zon het meeste schijnt op de verschillende bestemmingen?

Emma Zonvakantie Expert
  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met zonvakanties voor je…