Zoek & boek

Last minute zonvakanties naar Rhodos

  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Last minute zonvakantie naar Rhodos

Wie zijn spullen pakt naar het op één na grootste eiland van Griekenland, komt nooit bedrogen uit. Een goedkope zonvakantie Rhodos doet iedereen goed. Simpelweg omdat het eiland alles heeft wat je je maar kunt wensen. Brede stranden, talloze uitgaansgelegenheden, geschiedenis en heerlijk eten om maar wat voorbeelden te noemen. En natuurlijk bezoek je tijdens je zonvakantie Rhodos stad, een van de mooiste van de regio. Een last minute zonvakantie Rhodos is altijd een goed idee.

zonvakantie rhodos
Waar wacht je nog op?

Boek direct je zonvakantie naar Rhodos

last minute zonvakantie

Bezoek tijdens je zonvakantie Rhodos-stad

Rhodos ligt in de Egeïsche Zee en ligt gek genoeg dichter bij Turkije dan bij Griekenland zelf. Dat neemt echter niet weg dat een goedkope zonvakantie Rhodos je onderdompelt in de Griekse cultuur en geschiedenis. Vooral de hoofdstad ademt dat uit. Deze bestond al eeuwen voor het begin van de jaartelling. Wie tijdens zijn zonvakantie Rhodos stad bezoekt, ziet zowel oud-Griekse als Ottomaanse en Italiaanse invloeden. Het uit de zee gerezen zonne-eiland heeft je boeiende verhalen te vertellen.

Top 5 zonvakanties naar Rhodos

Populaire zonvakanties naar Rhodos

The Palms Concept Hotel – adults only

Rhodos - Ladiko

Hotel Ibiscus – logies en ontbijt

Rhodos - Rhodos stad

Hotel Rodos Princess

Rhodos - Kiotari

Hotel Elite

Rhodos - Rhodos stad

Hotel Ixian Grand & All Suites – adults only

Rhodos - Ixia

Gek op de natuur? Boek een last minute zonvakantie Rhodos

Boek je een zonvakantie Rhodos, dan kun je erop rekenen dat je tijdens je vakantie de meest afwisselende natuur treft. Op het eiland vind je zowel gebergtes als vlaktes. De bergen zijn voornamelijk begroeid met grote aantallen naaldbomen. De bossen zijn ideaal om zowel in de zomer als de winter te bewandelen. Waarom zou je dus ook niet eens een last minute in november, december, januari of februari boeken? De vlaktes zijn vooral bedekt met olijf- en wijngaarden.

last minute zonvakanties
lastminute zonvakanties

Voor iedereen de ideale badplaats

Rhodos is een eiland met een behoorlijke omvang. En dat betekent dus ook dat er voor een ieder meer dan genoeg faciliteiten en accomodaties bestaan. Het is eiland mag zich dan ook tot de meest geliefde vakantiebestemmingen van het land rekenen. Rhodos heeft tientallen prachtige stranden waaraan de meest uiteenlopende accommodaties zijn gelegen. Of je nu op zoek bent naar een all-incluse vakantie, een luxe reis of een goedkope zonvakantie Rhodos, bij zonvakantiedirect.nl vind je het!

Voor welke plek ga jij?

Meer populaire bestemmingen in Griekenland

Genieten van de Griekse keuken

Heb je de voor jou perfecte aanbieding kunnen vinden tussen al onze deals? Ook eenmaal op locatie hoef je er geen moeite voor te doen om weinig geld uit te geven. Ook met een beperkt budget kun je prima uit de voeten. Je kunt in Rhodos goed en goedkoop eten. Strijk eens neer bij een van de talloze visrestaurants die aan de schilderachtige haventjes zijn gelegen. De bediening adviseert je graag over de lokale gerechten. Natuurlijk mag een glas echte Griekse wijn er niet aan ontbreken.

lastminute zonvakantie
goedkope zonvakantie

Suggesties voor je zonvakantie Rhodos

Ga je voor een goedkope zonvakantie Rhodos, onthoud dan dat de meeste toeristische bestemmingen in het noorden en het oosten van het eiland zijn gelegen. Faliraki is de grootste badplaats en ideaal als je op zoek bent naar uitgaansmogelijkheden. Ook Ixia is populair. In het zuiden zijn Lindos en Gennadi geliefde bestemmingen. Waar je uiteindelijk je handdoek ook neerlegt, de Griekse zon laat zijn gezicht graag zien. Op Rhodos schijnt hij minstens 300 dagen per jaar.

Toch iets anders?

Meer populaire landen voor een zonvakantie

Meer weten over zonvakanties?

Emma helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een last minute zonvakantie of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe je een goedkope zonvakantie op de kop tikt en wat je op de plek van bestemming allemaal kunt zien en doen? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden de zon het meeste schijnt op de verschillende bestemmingen?

Emma Zonvakantie Expert
  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met zonvakanties voor je…