Vakantie Indonesië

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Zonvakanties.

Reis met een zonvakantie Indonesië af naar een oogverblindende archipel

Een goedkope zonvakantie Indonesië is voor verreweg de meeste Nederlanders de populairste manier om hun vakantie in Azië door te brengen. Maar niet alleen voor Nederlanders. Wereldwijd reizen jaarlijks miljoenen zonaanbidders af naar de archipel. Een last minute zonvakantie Indonesië heeft je behalve prachtige stranden ook een overweldigende natuur te bieden. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig verblijf, of een zonvakantie Indonesië all inclusive, bij ons vind je het allemaal!

Eindeloze kustlijnen met fijne, witte zandkorrels en sierlijke palmbomen

De archipel Indonesië bestaat uit duizenden eilanden, zowel groot als klein. Elk hebben ze hun eigen karakter, maar wat ze met elkaar gemeen hebben is hun indrukwekkende en uitgestrekte kustlijn. Een goedkope zonvakantie Indonesië betekent dus ook kilometerslange zandstranden met helderblauw water en...... de meest adembenemende koraalriffen. Bereid je met een last minute zonvakantie Indonesië dus voor op het duiken, snorkelen en de vele romantische boottochtjes.

Duizenden kilometers natuur

Maar met die uitgestrekte zandstranden houdt het niet op. Bij lange na niet zelfs. Indonesië wordt dankzij zijn natuurlijke diversiteit en groene karakter ook wel de ‘Gordel van Smaragd’ genoemd. Wat je er allemaal treft? Houd je vast. Vulkanen, bergen, rijstvelden, tempels en moerasgebieden. Om nog maar niet te spreken van alle dier- en plantsoorten. Een tiende van alle bloem- en plant-soorten die er op de wereld voorkomen, vind je in Indonesië. Natuurliefhebber? Grijp dus je kans!

Waar breng jij je zonvakantie Indonesië door?

Gezien het feit dat Indonesië de grootste eilandenstaat ter wereld is en het land zich maar liefst vijfduizend kilometer uitstrekt over de evenaar, is het moeilijk kiezen waar je nou op dat strandbedje moet neerploffen. Eilanden die de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn, zijn Sumatra, Lombok, Java, Kalimantan, Sulawesi en natuurlijk het paradijselijke Bali, eiland van de duizend tempels. Op onze pagina vind je een overzicht van de beste deals en mooiste last minute reizen.

Culturele en historische bezienswaardigheden

Al raak je er qua strand en natuur zeker niet uitgekeken, de bezienswaardigheden van culturele en historische aard mag je ook zeker niet aan je voorbij laten gaan. Indonesië kent verschillende culturen die de archipel tot een interessante mengelmoes maken. Denk alleen al eens aan de vele tempels die verspreid over het land liggen. Het boeddhistische heiligdom Borobudur op Java en de Balinese zeetempel Tanah Lot behoren tot de meest indrukwekkende van allemaal.

Het hele jaar door aangename temperaturen

Aarzel niet om je rondreis of zonvakantie Indonesië all inclusive buiten het hoogseizoen te boeken. Indonesië bevindt zich op de evenaar en heeft een tropisch regenwoudklimaat. Dat betekent het hele jaar door een stabiele temperatuur die zo rond de dertig graden ligt. Je vakantie kun je hier dus gerust vieren in de koudere maanden januari, februari, november en december. Wel zijn er natuurlijk regenseizoenen. Grijp je kans en maak van die goedkope aanbieding jouw eerstvolgende vakantie  

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Zonvakanties.

Blog

Sitemap Blogs
© 2024 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software