Vakantie Sicilië

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 109 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Een goedkope zonvakantie Sicilië heb je bij ons moeiteloos gevonden. Het eiland ligt ten zuidwesten van Italië, aan de punt van de laars, en is het grootste eiland van de Middellandse Zee. Hier zwem je in de mooiste azuurblauwe wateren die je tot nu toe hebt gezien. Met een kustlijn van meer dan 1000 kilometer raak je als strandliefhebber nauwelijks uitgekeken. Maar ook qua cultuur heeft het eiland genoeg in petto. Een last minute zonvakantie Sicilië is een reis die je nooit meer zult vergeten.

Populaire Zonvakanties

Een bijzonder stukje Italiaans erfgoed

Tijdens een goedkope zonvakantie Sicilië ontdek je een geheel andere kant van Italië. Sicilië heeft een geheel eigen identiteit en is niet te vergelijken met een verblijf op het Italiaanse vasteland. Dankzij het feit dat er in de geschiedenis diverse volkeren op het eiland hebben geleefd, zijn er veel cultuurschatten te bewonderen. De Grieken, Romeinen en Arabieren hebben er elk hun voetsporen achtergelaten. Een zonvakantie Sicilië is een echte must voor cultuurliefhebbers.

Een goedkope zonvakantie Sicilië te midden van adembenemende natuur

Natuurliefhebbers opgelet! Tijdens een last minute zonvakantie Sicilië vergaap je je dag in, dag uit aan de meest imposante natuurgebieden. Aan de ellenlange kust wisselen goudgele zandstranden, kliffen en heldere baaien elkaar af. Maar ook in het binnenland zal je je ogen haast niet geloven. De olijf-, citrus- en pistachebomen zijn ontelbaar. Om nog maar niet te spreken van de vulkaan de Etna. Deze in het oosten van het eiland gelegen vulkaan behoort tot de actiefste van de wereld.

Bezienswaardigheden tijdens je goedkope zonvakantie Sicilië

Als je wilt kun je je gehele vakantie aan het strand doorbrengen. Ben je op zoek naar meer? Pak dan de auto en ga op ontdekkingstocht. Aan de lijst met bezienswaardigheden lijkt haast geen eind te komen. Bezoek bijvoorbeeld de historische hoofdstad Palermo in het noorden van het eiland, het pittoreske eilandje Isola Bella en de interessante steden Taormina en Agrigento. En zonder een bezoek aan de Etna is je zonvakantie Sicilië natuurlijk niet compleet.

De Siciliaanse keuken

De Siciliaanse keuken vertoont sterke verschillen met de keuken van het Italiaanse vasteland. Boek je een van onze last minute deals? Zorg er dan voor dat je de menukaart van het eiland eens goed uitprobeert. Sicilië staat bekend om zijn ijs. Het is dan ook op dit eiland ‘uitgevonden’. De brioche con gelato (zoet broodje met ijs) is mateloos populair. Laat je traditionele gerecht in een trattoria ook vooral vergezellen van een van de bekende Siciliaanse wijnen. Jouw avond kan niet meer stuk.

Het is altijd tijd voor een last minute zonvakantie Sicilië

Op zonvakantiedirect.nl vind je ongetwijfeld een goedkope aanbieding die helemaal naar jouw smaak is. maar waarom zou je altijd in het hoogseizoen gaan? In Sicilië zijn de zomers warm en de winters zacht. Het zomerseizoen duurt lang en wanneer wij in Nederland alweer bij de verwarming zitten, is het in Sicilië nog korte mouwen- en ijsjesweer. Ga eens voor wat verandering en boek jouw last minute Sicilië ook eens in de maanden mei, september, oktober of november.  

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 109 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Blog

Sitemap Blogs
© 2024 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software