Zoek & boek

Last minute zonvakanties naar Kroatië

  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Last minute zonvakantie naar Kroatië

Een goedkope zonvakantie Kroatië opent deuren naar een geheel onontdekte wereld. Het relatief kleine land aan de Middellandse Zee is met zijn vele verschillende landschappen een écht unieke bestemming te noemen. Met een last minute zonvakantie Kroatië kun je én genieten van zon, zee en strand, én de veelzijdigheid van dit bijzondere zuidelijke land ontdekken. Accommodaties zijn er in overvloed. Voor een eenvoudig verblijf, maar ook voor een zonvakantie Kroatië all inclusive ben je hier aan het juiste adres.

zonvakantie kroatie
Waar wacht je nog op?

Boek direct je zonvakantie naar Kroatië

last minute zonvakantie

De populairste regio’s voor een last minute

Een zonvakantie Kroatië per vliegtuig is de populairste keuze. Besluit je naar je zonvakantie Kroatië te vliegen? In slechts iets meer dan twee uur zet jij er voet aan land. De populairste regio’s om je goedkope zonvakantie Kroatië in door te brengen, zijn Dalmatië en Istrië. Beide zijn perfect om natuur, cultuur en zonnebaden aan de prachtigste stranden met elkaar te combineren. Natuurlijk kun je op bestemming ook een auto huren om het ruige, onontdekte binnenland te gaan ontdekken.

Top 5 zonvakanties naar Kroatië

Populaire zonvakanties naar Kroatië

Rubin Sunny hotel by Valamar

Istrië - Porec

Hotel Cavtat

Dubrovnik - Cavtat

Remisens Hotel Epidaurus

Dubrovnik - Cavtat

Albatros Plava Laguna

Istrië - Porec

Grand Hotel View

Dalmatië - Brac Island Postira

Een zonvakantie Kroatië in Istrië

Wie er ooit eens is geweest, wil er zeker nog een keertje terug. Niet voor niets werd Istrië al door de Romeinen ‘Terra Magica’, oftewel ‘magisch land’ genoemd. Istrië beschikt over een lange kustlijn met talloze stranden en baaitjes en een binnenland met een natuur waar je u tegen zegt. De grootste stad van de regio is Pula, wat dan ook een populaire bestemming is voor een last minute zonvakantie Kroatië. Ook Porec, het romantische Rovinj en het kleine Medulin worden vaak bezocht.

last minute zonvakanties
lastminute zonvakanties

In Dalmatië strijk je neer op historische grond

Dalmatië is een relatief smalle kuststrook in het zuidwesten van het land. Een zonvakantie Kroatië in deze regio is geschikt voor zowel de zonaanbidder als de cultuurliefhebber. In Dalmatië vind je nog vele historische overblijfselen uit de Romeinse tijd terug. Een behoorlijk aantal ervan staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Populaire resorts in deze regio zijn Dubrovnik en Split. De eerstgenoemde staat bekend als de mooiste stad van het land. Split is de grote ‘witte’ stad.

Bezienswaardigheden tijdens je zonvakantie Kroatië

Alhoewel de populairste regio’s meer dan genoeg te doen en te zien hebben, wil je misschien nog wel meer dan dat. Gelukkig is er qua cultureel erfgoed en natuurschoon geen gebrek in het zuidelijke land aan de Adriatische Zee. Zo kun je overwegen om een auto te huren en de hoofdstad Zagreb te bezoeken. Maar laat ook een bezoek aan de Plitvice Meren niet aan je voorbijgaan. Het mooiste nationale park van Kroatië heeft 16 aaneengeschakelde, helderblauwe meren en 90 watervallen.

lastminute zonvakantie
goedkope zonvakantie

Een last minute zonvakantie Kroatië kan altijd

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige vakantie of een luxere zonvakantie Kroatië all inclusive, in dit land vind je zeker wat je zoekt. Ook buiten het hoogseizoen is het er heerlijk vertoeven. Vermijd de drukte en ga eens voor een van onze goedkope deals in mei of oktober. De stranden grotendeels voor jezelf en alle tijd en ruimte om het land eens echt goed te ontdekken. Een aanbieding die je haast niet kan laten lopen!

Toch iets anders?

Meer populaire landen voor een zonvakantie

Meer weten over zonvakanties?

Emma helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een last minute zonvakantie of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe je een goedkope zonvakantie op de kop tikt en wat je op de plek van bestemming allemaal kunt zien en doen? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden de zon het meeste schijnt op de verschillende bestemmingen?

Emma Zonvakantie Expert
  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met zonvakanties voor je…