Vakantie Malta

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 82 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Een goedkope zonvakantie Malta wordt steeds populairder. Waar de eilandengroep eerst alleen voor natuur- en cultuurliefhebbers was bedoeld, heeft het de laatste periode een behoorlijke vlucht doorgemaakt. Met de talloze winkel-, eet- en uitgaansmogelijkheden is de uiterst Zuid-Europese bestemming compleet geraakt. Of je nu kiest voor een goedkope last minute zonvakantie Malta, of een luxe zonvakantie Malta all inclusive, op de zonovergoten eilanden vind je alles wat je zoekt.

Populaire Zonvakanties

Malta, Gozo en Comino

Het dwergstaatje Malta ligt ten zuiden van Italië in de Middellandse Zee. Het bestaat uit diverse eilanden, waarvan alleen Malta, Gozo en Comino bewoond zijn. De weelderig groene natuur levert je enkele van de mooiste plaatjes op die je in het Middellandse Zeegebied kunt maken. Verspreid over het landschap vind je tal van overblijfselen van historische bouwwerken. Het prachtige landschap en de vele zand- en rotsstranden doen je je ogen uitkijken tijdens een zonvakantie Malta.

Smeltkroes van culturen

Malta ademt één en al historie uit. Een last minute zonvakantie Malta betekent dan ook een sprong maken in een kleurrijk en levendig geschiedenisboek. De huidige Maltese samenleving is een smeltkroes van alle culturen die hier ooit hebben geleefd. Dankzij zijn strategische ligging was het ministaatje erg aantrekkelijk voor allerlei verschillende heersers. Zowel Grieken, Arabieren, Romeinen, Spanjaarden als de Britten hebben elk hun stempel op het land achtergelaten.

Een goedkope zonvakantie Malta is ideaal voor sportliefhebbers

De adembenemende natuur van de eilandengroep nodigt uit tot het maken van wandel- en fietstochten. Ook zijn er verspreid over het eiland klimroutes over de steile rotswanden uitgezet. Boek je een last minute zonvakantie Malta? Dan reis je ook af naar een ideale snorkel- en duikbestemming. De populairste plek voor deze activiteiten is de Blue Lagoon op het eiland Comino. Deze baai heeft zúlk helderblauw water, dat je je ogen bijna niet durft te geloven.

De populairste plekken voor een last minute zonvakantie Malta

Tussen onze last minute deals vind je ongetwijfeld een aanbieding die precies bij jou past. St. Julian’s is de grootste en drukst bezochte badplaats. Hij is gelegen aan een romantische baai. Restaurants, winkels en bars zijn er in overvloed. St. Julian’s ligt vlakbij hoofdstad Valletta. Sliema ligt tussen de twee in en combineert het beste van beide werelden: rust, maar met alle faciliteiten binnen handbereik. Mellieha is ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen.

Het hele jaar door genieten van het vriendelijke Maltese klimaat

Malta heeft een aangenaam mediterraan klimaat. De zomers zijn warm en kennen vele zonuren, tot wel twaalf per dag! In het voor- en naseizoen is het ook heerlijk vertoeven op de eilandengroep. Toe aan een break gedurende de koudere maanden? Ga dan eens voor een goedkope zonvakantie Malta in oktober, november of in maart. Je kunt een eenvoudige zonvakantie, of een luxere zonvakantie Malta all inclusive plannen wanneer je maar wilt. De wonderschone eilandengroep verwelkomt je met open armen.

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 82 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Blog

Sitemap Blogs
© 2024 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software