Vakantie Marokko

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Zonvakanties.

Een goedkope zonvakantie Marokko, de kleurrijkste bestemming van Noord-Afrika

Een last minute zonvakantie Marokko neemt de laatste jaren steeds in populariteit toe. Behalve voor rondreizen en stedentrips leent het Noord-Afrikaanse land zich ook prima als zonbestemming. Op slechts vier uur vliegafstand stap je in een sprookje uit duizend en één nacht. Een zonvakantie Marokko betekent een verblijf in een wereld van grote culturele diversiteit. En met meer dan 300 zondagen per jaar zijn vakanties zoals een zonvakantie Marokko all inclusive een perfecte keuze!

Een land dat tot de verbeelding spreekt

Marokko wordt ook wel het land van de mysteriën genoemd. Het rijke culturele erfgoed verklapt de bijzondere en veelbewogen geschiedenis van het land. Waar je je goedkope zonvakantie Marokko ook doorbrengt, het land spreekt altijd tot de verbeelding. Behalve een rijke cultuur heeft Marokko ook overweldigende natuurgebieden. Het land geldt als de poort tot de Sahara. De stranden waaraan je tijdens je last minute zonvakantie Marokko zonnebaadt, doen niet onder voor die van Spanje of Griekenland.

De historie van Marokko

De etnische en culturele diversiteit die jou tijdens je zonvakantie Marokko zeker zal opvallen, is te verklaren door het feit dat het land in handen is geweest van veel verschillende heersers. De oorspronkelijke bewoners zijn Berbervolken. In de zevende eeuw veroverden de Arabieren het land en werd de gehele bevolking islamitisch. Vanaf de vijftiende eeuw probeerden Europese landen, vooral Frankrijk en Spanje, vanwege grote belangen hun macht op Marokko uit te oefenen.

Waar verblijf je tijdens je zonvakantie Marokko?

Ga jij voor een zonvakantie Marokko all inclusive? Dan zal je daar geen spijt van krijgen. Het land heeft meer dan genoeg badplaatsen met elk zijn eigen charme en genoeg faciliteiten om het elke bezoeker naar de zin te kunnen maken. Essaouira en Taghazout zijn populaire bestemmingen. Een zonvakantie in Agadir in Marokko voert de lijst echter aan. Agadir is modern, levendig, heeft een westerse stijl en een ongekend breed zandstrand met ontelbare mogelijkheden voor watersporters.

Ga op ontdekkingstocht

De stranden van Marokko maken het wel erg aantrekkelijk om je ligbed te blijven liggen. Onthoud echter wel, dat het land meer dan de moeite waard is om te ontdekken. Vind je bij ons een goedkope aanbieding in een luxe all-inclusive resort? Grijp die kans dan. Maar wissel het prachtige zandstrand eens een dagje af voor een uitstapje naar een van de Koningssteden Marrakech, Fes, Meknes of Rabat. Voor natuurliefhebbers zijn de Sahara en het Atlasgebergte aantrekkelijke opties.

Het hele jaar door een goedkope zonbestemming

Aantrekkelijke last minute deals naar Marokko vind je bij ons het hele jaar door. Dankzij het droge en warme klimaat schijnt de zon er vrijwel altijd. De zomers zijn erg heet en de winters zeer mild te noemen. Een vakantie boeken in het hoogseizoen is dus niet nodig. Integendeel. Een zonvakantie Marokko is in het voorjaar, zoals in maart of april een heerlijke bestemming. Ook in de koudere maanden november, december, januari of februari is het er heerlijk vertoeven.  

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Zonvakanties.

Blog

Sitemap Blogs
© 2024 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software