Vakantie Portugal

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 369 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Portugal staat niet zelden nog in de schaduw van zijn aanzienlijk grotere buurland Spanje. Geheel onterecht vinden wij. Een goedkope zonvakantie Portugal zal je niets dan goed doen. Met een kustlijn van ruim 800 kilometer kun je rekenen op meer dan genoeg uitgestrekte zandstranden, gezellige badplaatsjes en diverse watersportfaciliteiten. Of je nu een goedkope last minute zonvakantie Portugal of een luxe zonvakantie Portugal all inclusive boekt, genieten doe je zeker!

Populaire Zonvakanties

Stranden, bergen en meer tijdens je zonvakantie Portugal

Portugal heeft je qua natuur meer dan genoeg te bieden. De ellenlange zandstranden wisselen zich af met afgelegen baaien waaraan gezellige visrestaurants zijn gelegen. De Portugezen zijn echte viseters. Laat de gelegenheid om in een lokaal restaurant aan te schuiven niet aan je voorbij gaan. Het binnenland van Portugal is gevarieerd. Je vindt er zowel vlaktes als heuvels en bergen. Een last minute zonvakantie Portugal nodigt dan ook uit tot wandel- en fietstochten in de natuur om je heen.

De populairste bestemmingen voor een goedkope zonvakantie Portugal

Met zo een uitgestrekte kustlijn zal het je niet verbazen dat je je lastminute zonvakantie Portugal op talloze plekken door kunt brengen. Populaire gebieden zijn de Algarve in het zuiden van het land, Madeira en de Azoren. De Azoren zijn een eilandengroep die zich op bijna 1400 kilometer afstand van Portugal bevinden. Voor Madeira reis je nog iets verder. Deze zuidelijke bestemming ligt ongeveer 700 kilometer voor de kust van het Afrikaanse continent. Hier waan je je in de tropen!

Madeira, de drijvende bloementuin van Europa

Besluit jij je goedkope zonvakantie Portugal door te brengen in Madeira? Wanneer je na een paar uur reizen het vliegtuig uitstapt, zal je haast vermoeden dat de piloot je op de verkeerde plek heeft afgezet. Je wordt meteen omarmd door het aangenaam warme subtropische klimaat en de prachtige kleurrijke natuur. Palmbomen, bananenplantages en de meest kleurrijke bloemen en planten geven je het gevoel dat je naar een ander continent bent afgereisd.

Op naar het altijd zonnige zuiden

Blijf je liever op het vasteland? Kijk dan eens tussen onze deals voor een last minute naar het uiterste zuiden; een zonvakantie Portugal in de Algarve. De Algarve betekent goudgele zandstranden, rustige baaitjes en hoge kliffen. De bestemming is geliefd in de zomer én de winter. Overweeg dus eens een zonvakantie in oktober in Portugal. Of in november, december, januari of februari. Een zonvakantie Portugal in Albufeira geldt als de populairste keuze.

Zonnige aanbiedingen in het land van fado en port

En ben je op zoek naar eens heel iets anders? Dan is een zonvakantie Portugal in Lissabon echt iets voor jou. Zo combineer je het stadsleven met de zonovergoten Costa de Lisboa. Bij ons vind je altijd een aanbieding die bij je past. Of je nu kiest voor een eenvoudige zonvakantie of een zonvakantie Portugal all inclusive, het land van de port en de fado zal een onuitwisbare indruk op je maken. Bem vindo (welkom) in Portugal!  

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 369 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Blog

Sitemap Blogs
© 2024 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software