Vakantie Madeira

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 42 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Verrassend, tropisch en kleurrijk. De drie woorden die jouw goedkope zonvakantie Madeira of zonvakantie Madeira all inclusive het best zullen omschrijven, mocht je besluiten om naar dit eiland af te reizen. Madeira mag dan wel Portugees zijn, geografisch gezien ligt het een stuk dichter bij het Afrikaanse continent. Dat verklaart dan ook meteen zijn uitbundige natuur. Neem een kijkje tussen onze deals en vind die last minute zonvakantie Madeira die bij je past.

Populaire Zonvakanties

De onuitwisbare indruk die Madeira bij je achterlaat

Wanneer je onderweg bent van het vliegveld naar je accommodatie, wordt het je meteen al duidelijk. Een zonvakantie Madeira is met geen enkele andere vakantie te vergelijken. Wat je je er van tevoren ook van probeert voor te stellen, geen enkel beeld dat je in gedachten schetst, tipt aan de werkelijkheid. Bananenplantages, steile kliffen, felgekleurde bloemen en een ultiem ontspannen sfeer zorgen ervoor dat jouw goedkope zonvakantie Madeira een onuitwisbare indruk achterlaat.

Flaneren in Funchal

Hoofdstad Funchal is direct aan zee gelegen. Op de lange boulevard is het heerlijk flaneren. Strijk neer bij een van de vele gezellige cafétjes, kijk hoe vissers met hun boten aanmeren en geniet van het uitzicht op het heuvelachtige eiland. Bezoek in de binnenstad zeker de Mercado dos Lavradores, een markt met een overvloed aan geuren en kleuren. In Funchal is het ook genieten geblazen van de lokale keuken. Schuif eens aan bij een van de vele uitnodigende restaurantjes in de hoofdstraten.

Bezienswaardigheden tijdens je last minute zonvakantie Madeira

Ook buiten de hoofdstad is meer dan genoeg te zien. Bij ons vind je gemakkelijk een goedkope last minute. Des te meer geld houd je over voor leuke uitstapjes op locatie! Bezoek bijvoorbeeld Cabo Girao. Met zijn bijna 600 meter hoogte behoort hij tot de hoogste kliffen van Europa. Laat je in het plaatsje Monte door in het traditioneel wit geklede heren al sleeënd naar beneden roetsjen in een traditionele toboggan en bekijk de authentieke historische huisjes in Santana.

Levadawandelingen

Houd je van wel wat activiteit, neem dan zeker deel aan een van de vele levadawandelingen die er op het eiland georganiseerd worden. Levada’s zijn irrigatiekanaaltjes die als systeem voor watertransport dienen. Zo wordt het water uit het regenachtige en waterrijke noorden naar het droge zuiden getransporteerd. De levada’s lopen dwars door de bijzondere natuur van Madeira. Volg de kronkelende voetpaden langs de levada’s en maak een wandeling die je nergens anders maakt.

Vind hier de beste aanbieding voor je last minute zonvakantie Madeira

Madeira heeft de laatste jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. De meest uiteenlopende accommodaties bevinden zich verspreid over het hele eiland. Of je nu gaat voor een eenvoudig verblijf of een luxe zonvakantie Madeira all inclusive, je vindt het bij zonvakantiedirect.nl. Madeira heeft het hele jaar door een aangenaam klimaat en is dus ook ideaal om in de koude maanden te bezoeken. Overweeg ook eens een last minute Madeira in oktober, november, december of januari.  

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 42 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Blog

Sitemap Blogs
© 2023 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software