Zoek & boek

Last minute zonvakanties naar de Canarische Eilanden

  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Zonvakantie naar de Canarische Eilanden

De Canarische eilanden liggen ten westen van Marokko. Door deze zuidelijke ligging ben jij bijna 365 dagen per jaar verzekerd van lekker weer. De ideale bestemming voor een last minute in de koude wintermaanden. Geen zin om met kerst rond de kerstboom te zitten? Boek dan een zonvakantie in december naar de Canarische eilanden. Ook een zonvakantie in oktober naar de Canarische eilanden en een zonvakantie in november naar de Canarische eilanden zijn altijd een goed idee.

zonvakantie canarische eilanden
Waar wacht je nog op?

Boek direct je zonvakantie naar de Canarische Eilanden

Vakantiediscounter Bekijk prijs
Prijsvrij Bekijk prijs
De Jong Intra Vakanties Bekijk prijs
last minute zonvakantie

Op naar de populairste winterzonbestemming

De Canarische eilanden mogen zich met recht de populairste bestemming voor de wintermaanden noemen. Ook in de winter kun je namelijk rekenen op een lekker zonnetje. Behalve dat is er ook voor de natuurliefhebbers voldoende te zien. En op de eilanden barst het ook van de kleine dorpjes waar jij volop cultuur kunt snuiven. En, niet te vergeten, kunt genieten van de lokale keuken. De meestbezochte eilanden van de eilandengroep zijn Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote en Tenerife.

Top 5 zonvakanties naar de Canarische Eilanden

Populaire zonvakanties naar de Canarische Eilanden

Appartementen Monte Carrera

Gran Canaria - Arguineguin

Hotel H10 Suites Lanzarote Gardens

Lanzarote - Costa Teguise

Marina Elite

Gran Canaria - Playa Balito

Hotel H10 Ocean Dunas – Adults Only

Fuerteventura - Corralejo

La Cala Suites

Lanzarote - Playa Blanca

Het klimaat op de Canarische eilanden

Op de Canarische eilanden heersen het hele jaar door aangename temperaturen. De wind vanuit de Sahara voert een constante, warme luchtstroom aan. Op Lanzarote en Fuerteventura waait het het vaakst omdat dit vlakke eilanden zijn. Op de andere eilanden staat er minder wind, maar regent het relatief gezien iets meer, vanwege de hoge bergen. Heb je een leuke aanbieding naar de Canarische eilanden gevonden? Neem dan iets warmere kleding mee voor dagtripjes naar deze hoge gebieden.

last minute zonvakanties
lastminute zonvakanties

Van vulkaanlandschappen tot bananenplantages

Geïnteresseerd in een zonvakantie Canarische eilanden? Onthoud dan goed dat elk eiland zijn eigen charme heeft en zich van de rest onderscheidt. Zo is Tenerife het meest tropische eiland, compleet met felgekleurde bloemen en uitgestrekte bananenplantages. In de landschappen van Fuerteventura en Lanzarote zijn de effecten van vele vulkaanuitbarstingen zichtbaar. Hun landschappen bestaan grotendeels uit lava. Naar Gran Canaria ga je voor een ongecompliceerde zon-zee-strand vakantie.

Voor welke plek ga jij?

Populaire bestemmingen in Spanje

Er is een zonvakantie naar de Canarische eilanden voor iedereen

Wat je budget ook is of waar je ook naar op zoek bent, op deze verrassende eilandengroep is er voor ieder wat wils. Kijk eens tussen onze zonvakantie Canarische eilanden aanbiedingen voor de deals die bij jou passen. De Canarische eilanden hebben vele verschillende soorten accommodaties. Je kunt er terecht voor een vakantie in een eenvoudig appartement, hotel of aparthotel. Maar wie op zoek is naar een luxe zonvakantie naar de Canarische eilanden vindt ook genoeg van zijn gading.

lastminute zonvakantie
goedkope zonvakantie

Inpakken en wegwezen

Overtuigd van de aantrekkingskracht van deze zuidelijk gelegen eilandengroep? Twijfel dan niet langer en grijp die voor jou beste deal. Reis in de zomermaanden af voor je jaarlijkse zomervakantie, of vertrek voor de verandering eens in de winter. Een zonvakantie oktober naar de Canarische eilanden, een zonvakantie in november naar de Canarische eilanden of een zonvakantie in december naar de Canarische eilanden doen je niets dan goed!

Toch iets anders?

Meer populaire landen voor een zonvakantie

Meer weten over zonvakanties?

Emma helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van een last minute zonvakantie of bij het kiezen van de juiste reisorganisatie? Meer weten over hoe je een goedkope zonvakantie op de kop tikt en wat je op de plek van bestemming allemaal kunt zien en doen? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden de zon het meeste schijnt op de verschillende bestemmingen?

Emma Zonvakantie Expert
  • Vergelijk alle zonvakanties
  • De beste last minute deals
  • Tips per bestemming
  • Eén compleet overzicht

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met zonvakanties voor je…