Vakantie Mallorca

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 93 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Een last minute zonvakantie Mallorca is een perfect idee voor iedereen die zijn strandvakantie wil combineren met activiteiten. Mallorca verdient namelijk zoveel meer dan alleen het label ‘feestbestemming’. Wie de moeite neemt om tijdens zijn goedkope zonvakantie Mallorca het eiland beter te leren kennen, zal verrast worden door zijn veelzijdigheid. Qua accommodaties kun je werkelijk waar alle kanten op: van eenvoudige hotels tot een luxe zonvakantie Mallorca all inclusive.

Populaire Zonvakanties

Badplaatsen voor elk type vakantieganger

Het grootste eiland van de Balearen is een erg populaire toeristische bestemming. De hoofdstad Palma de Mallorca ligt in het zuidwesten van het eiland. De badplaatsen waar de meeste mensen hun goedkope zonvakantie Mallorca doorbrengen, liggen in het zuiden. Playa de Mallorca is de drukst bezochte en grenst aan de hoofdstad. Playa de Palma is geschikt voor een jongerenvakantie. Het noordelijk gelegen Alcúdia is een erg geliefde bestemming onder gezinnen met jonge kinderen.

Een last minute zonvakantie Mallorca kan het hele jaar door

Op welk moment in het jaar je ook op het punt staat om een vakantie te boeken, over een zonvakantie Mallorca hoef je eigenlijk nooit te twijfelen. In de zomer geniet je van vele zonuren en hoge temperaturen. De winters zijn erg zacht en het regent er maar weinig. Het is dan ook niet zo vreemd dat zich elk jaar vele overwinteraars naar het eiland begeven. Mallorca is een heerlijke bestemming om de koude maanden november, december, januari en februari door te brengen.

Bezienswaardigheden tijdens je zonvakantie Mallorca

Ben jij zo iemand die er graag op uit gaat tijdens zijn vakantie? Dan hoef je niet bang te zijn dat je je op Mallorca zult vervelen. Achter de palmbomen en de beachbars schuilt een eiland met een bijzonder erfgoed. Een echte must is het bezoeken van de kathedraal La Seu in de hoofdstad Palma de Mallorca. Ook de grotten van Drach in het oosten van het eiland mag je niet aan je voorbij laten gaan. Of beklim de hoge Cap de Formentor en geniet van het schitterende uitzicht.

Goedkope deals met een authentiek karakter

Zijn bovenstaande uitjes nog niet genoeg voor je? Maak in deze last minute reis dan ook kennis met het authentieke gezicht van Mallorca. Natuur- en cultuurliefhebbers brengen het beste een bezoek aan Valldemossa. Het authentieke bergdorp wordt omringd door een prachtige natuur met vele amandel- en olijfbomen. In Alcúdia verdwaal je tussen de smalle straatjes en ouderwetse huisjes. Ook Fornalutx geldt als een van de meest authentieke bergdorpjes van het eiland.

Een goedkope zonvakantie Mallorca vol ontspanning én romantiek

Of je nu voor een eenvoudig verblijf of een luxe zonvakantie Mallorca all inclusive gaat, wat altijd zeker is, is dat het genieten is geblazen. Boek een mooie aanbieding en kom tot rust aan de goudgele zandstranden en het warme, ontspannende zeewater. Trek erop uit en strijk eens neer bij een van de vele romantische vissersdorpjes. In dat kleine haventje aan de baai geniet je van de zon, het eten en vooral van elkaar. Als dat geen geslaagde last minute is?  

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 93 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Blog

Sitemap Blogs
© 2024 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software