Zonvakantie Tenerife

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 88 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Welkom op Tenerife, het grootste van de Canarische eilanden. Het eiland waar je het ene moment goudgeel zand tussen je tenen door laat glijden en het andere moment door vulkanische gebieden struint. En juist die contrasten maken een zonvakantie Tenerife zo bijzonder. Tenerife is droog én groen en vruchtbaar tegelijk. Zijn bijnaam ‘eiland van de eeuwige lente’ kreeg hij niet voor niets. Hij draagt hem met trots. Een last minute zonvakantie Tenerife is een vakantie die anders is dan anders!

Populaire Zonvakanties

Een zonvakantie Tenerife is ideaal voor gezinnen met kinderent

Alhoewel Tenerife elk soort toerist wel iets te bieden heeft, is het een perfecte bestemming voor gezinnen met (jonge) kinderen. Tenerife heeft zwembaden, waterattracties en veel meer voor de jongsten van het gezin. Tegen dolfijnen spotten en ezeltochten maken rond bananenplantages zegt toch niemand nee? Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, is de vakantie voor jou als ouder al grotendeels geslaagd. Met een goedkope zonvakantie Tenerife ga je een zorgeloze tijd tegemoet.

De natuur op het eilandt

Tenerife is wat natuur betreft een eiland van contrasten. Boek je een last minute zonvakantie Tenerife, dan is de kans groot dat je een accommodatie in het zuiden kiest. Het zuiden is droog, rotsachtig en heeft vele stranden. Ook stranden die vanwege hun vulkanische oorsprong zwart zijn. Zo samen met het azuurblauwe water levert het een bijzonder plaatje op. Het noorden is iets natter en een oase van groen. Ontelbare wandelaars hebben hun voetsporen al in de natuur achtergelaten.

De Pico del Teidet

Tenerife betekent ‘witte berg’ en heeft zijn naam te danken aan de vulkaan die zich in het midden van het eiland bevindt: de Pico del Teide. Je vindt de vulkaan in het gelijknamige nationale park. Dit park vormt de natuurlijke grens tussen het groene noorden en het droge en rotsachtige zuiden. Boek je een last minute zonvakantie Tenerife, dan mag je een bezoek aan de Pico del Teide niet aan je voorbij laten. De belangrijkste attractie van het eiland is ook nog eens de hoogste berg van Spanje.

Boek je zonvakantie Tenerife ook eens buiten het hoogseizoent

Ben jij dat druilerige weer ook zo zat en voel je een echte najaarsdip aankomen? Boek dan eens een zonvakantie Tenerife in oktober of een zonvakantie Tenerife in november. Vaak zijn een paar dagen al genoeg om de sleur te doorbreken en met hernieuwde energie van start te gaan. Het weer op Tenerife is ook in het najaar en in de winter erg aangenaam. Opkikkertje nodig rond of na de feestdagen? Boek een zonvakantie Tenerife in december of een zonvakantie in januari naar Tenerife.

Tel af naar wat ongetwijfeld een geslaagde vakantie wordt

Heb je de voor jou beste aanbieding tussen onze goedkope deals gevonden? Prijs jezelf dan een gelukkig mens. Deze last minute reis zal je meer dan goed doen! Het heldere en warme zeewater, indrukwekkende natuur, de ontspannen sfeer tussen de Spanjaarden en het overheerlijke eten vormen samen de formule voor een meer dan geslaagde vakantie. Pak je koffer en tel af naar je vertrek!  

Zonvakanties vergelijken

Vergelijk 88 verschillende Zonvakanties.

Vergelijk Zonvakanties

Blog

Sitemap Blogs
© 2024 — zonvakantiedirect.nl — development by Harris Software