Last minute Zonvakantie ArgentinieLast minute Zonvakanties naar Argentinie

Vergelijk hier alle zonvakanties naar Argentinië.

 

LAATSTE NIEUWS

POPULAIRE ZONVAKANTIES

Kenmerken Argentinie

Klimaat Argentinie

Op het zuiden na is het in Argentinië in de zomer erg warm en vochtig. Het begin van de zomer en de nazomer is de beste reistijd. In juli en augustus kan er goed geskied worden in Argentinië.Door de enorme grootte van het land telt Argentinië meerdere klimaatzones.

Gesproken Taal

De hoofdtaal in Argentinië is Spaans. Het Spaans is wel net iets anders dan het reguliere Spaans. Bepaalde woorden worden net iets anders uitgesproken dan in het standaard Spaans. De tweede taal van Argentinië is het Engels dat wordt vooral in de steden gesproken wordt.

Gebruikte valuta

In Argentinië betaal je met de Argentijnse peso. Pinnen is geen probleem, maar neem wel altijd contant geld mee, zeker als je naar de minder bevolkte gebieden gaat. Laat door je bank controleren of de instellingen van je bankpas goed staan.

Hoofdstad van Argentinie

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië en heeft ruim 4 miljoen inwoners. Buenos Aires is een swingende en bruisende stad, vol muziek, cultuur en historie. Wel is Buenos Aires een stad met twee zijdes. Er zijn naast de luxe- en welvarende wijken ook sloppenwijken.